Skip to the content

Haytham Al-Tayar

Specialistläkare i kirurgi och kirurgisk gastroenterologi

Som ung, nyutbildad läkare reste Haytham, med sin fru som också är en läkare, till några av de mest utmanande områden i världen och behandlade patienter med olika kulturell och språklig bakgrund. Hans erfarenhet och genuint medkännande intresse tydligt markerade i sitt dagliga arbete i Köpenhamn, Århus och Malmö.

Haytham har många års erfarenhet av gastrointestinal specialitet. Under de senaste åren har hans fokus varit på magballongområdet i Danmark, Sverige och Norge. Under de senaste 2 åren har han lagt in runt 800 ballonger, vilket gör honom till den mest erfarna läkare inom området i Skandinavien. Han har valt att arbeta med den justerbara Spatz3 ballongen och de två 6 månader. Ballonger Orbera och Medsil.

För Haytham är det viktigt med säkerhet, effektivitet och optimering av rutiner i kliniken. Patienter och deras anhöriga ska trivas i den avslappnade atmosfären som är på kliniken. Likaså skapar det förtroende som Haytham har arbetat i många år i Danmark som en kirurg, har han fått stor erfarenhet av olika kirurgiska ingrepp. Han var bland andra den första som opererade laparoscopic ventrala bråck genom endast en port vid Bispebjerg Hospital och senare introducerade han den så kallade “cutting-edge procedure” i samband med de stora bråckoperationer.

Haytham är specialist i Danmark och är även certifierad specialist i Sverige och Norge. Han är en medlem av "European Association of endoskopisk kirurgi" (EAES), GMC, som specialist i allmänkirurgi, England, och registrerad hos "American College of Phlebology." Han talar flytande danska och engelska och kan kommunicera på svenska och norska. Bor i Köpenhamn med sin fru och två döttrar.

Börja ditt nya liv idag

Vill du också gå ner i vikt med en säker och beprövad metod?