Skip to the content

Marie

Kostrådgivare, beteendevetare psykologi och Personlig tränare

Med en bakgrund i psykologi, kostrådgivning och personlig träning har Marie hjälpt många med att genomföra livsstilsförändringar som bidragit till ett hälsosamt och lyckligt liv. Som en licensierad kostrådgivare och licensierad personlig tränare fokuserar hon på att ge rätt kostråd till gastric ballongpatienter, samt att hjälpa dem att identifiera värdet av att minska i vikt på bästa sätt genom en en kombination av regelbunden fysisk aktivitet och en individanpassad kost med högt proteininnehåll.

Marie har arbetslivserfarenhet av att stötta personer med ätstörningar, och med sin beteendevetarexamen i psykologi har hon ett intresse av att använda motiverande samtal som intervjuteknik för att hjälpa de som kämpar med känslosamt ätande och viktproblematik.

Marie kan hjälpa dig till hållbara och hälsosamma mat- och träningsvanor, som du kan känna dig tillfreds med. Hon står för hälsosam kost innehållande god kvalitet av protein, hälsosamt fett och långsamma kolhydrater. Hon kommer att lära dig hur du på ett hållbart sätt ska äta för att gå ner i vikt och samtidigt trivas med dina nya kostvanor. Marie hjälper dig även att hitta en eller flera träningsformer som passar just dig bäst och som du kommer att njuta av. Hon har en beteendevetarexamen i psykologi och licensiering inom kostrådgivning och personlig träning.

Börja ditt nya liv idag

Vill du också gå ner i vikt med en säker och beprövad metod?